2016. november 5., szombat

Fortyog egy jobbikos

Találtunk egy kommentet, amit már önmagában is leközöltünk volna, hogy megfelelő figyelmet kapjon (Mivel a szerzőt nem ismerjük és nem válaszolt a megkeresésünkre, ezért név nélkül.) De a kommentben van egy link, ami Varga Zoltán jobbikos képviselő hátterére ad némi rálátást. Igazi aranybánya. Naná, hogy azt is leközöljük egy külön posztban. Igazi csemege mindkettő.

De csak sorban. Először a komment:


Jobbikos voltam, vagyok és leszek. Akárki is irányítja Dunakeszin. Anno még -------vel együtt Kesző Népét is dobáltunk, gyűjtöttünk aláírásokat. természetesen ingyen. És szavaztunk, ahogy kell. Előbb nekem lett elegem, most már azért neki van problémája. Én szóltam, hogy nem lesz jó a Varga. http://serverdomain.info/pi/archiv/news.php?extend.608 És ez még csak nem is mai ügy. De már akkor az volt, hogy lenyúlja az állásokat. Ugyanolyan, mint a 80-as évek végén a suliban a KISZ-titkár. Folyton buzgott, de csak lufikat fújt, mert valójában csak a saját "karrierje" volt fontos. Röhögtünk rajta, mert ott 89-ben már látszott, hogy a rendszernek annyi. Aztán mire meglett az érettségi, tényleg elzavarták a kommancsokat. Ő is ment a sűjesztőbe. Na a Varga erre a KISZ titkárra emlékeztet.
Nézem azt a nyomulást, ami megy a Facebookon, nyomja az előterjesztéseket. Vagy inkább számolgatja, hogy hány állása van. Vonánál OK, de látom hogy a megyében is, most már a Dunakeszi önkormányzatnál is, meg ki tudja még. Ráadásul a Nyíri sztori se egyenes. Volt nincs. Aztán Varga hogy hogy nem megint lépett egyet előre. Megszerzett mindent. Háromból három állást és fizut. Szép mi? Olvasom, hogy bruttó 597 ezret visz haza. Szép karrier. De hogy maga mellé venné azokat, akik oda juttatták, azt már nem látom. Ne itt derül ki, ki milyen ember. És ő kicsit sem változott.
Nézem, hogy Varga a Jobbik nevében felháborodik. Mert fáj az MSZP-Fidesz-paktum. Mert az új szoci lett a pénzügyi bizottság elnöke. (De eddig is MSZP-és volt ezen a poszton, nincs változás - a szerk). Pedig Vargának hidd el, nem ez fáj. Vargának az a 190 ezer forint fáj, amit az elnöki posztért kapott volna. Mert mi lett volna, ha a Fidesz a Jobbiknak adná a posztot? Akkor az kié volna? Talált! Vargáé! Mert ő az egyetlen jobbikos képviselő. Még 190 ezer csörög. (Plusz 140 ezer lenne. A képviselői alapdíj 50 ezer Ft., a kettő együtt lenne 190 ezer. – a szerk.) Remek, erről szól neki a Jobbik. Újabb és újabb állás meg fizu. De sebaj, haverjai kisegítik. Az egyik a Keszi Egyesület nevében máris jelölte Vargát egy másik bizottságba. Ott nem lesz elnök, csak tag. Azért onnan is beficcen 170 ezer. Mi pedig dolgozzunk tovább puszira. De majd meglátja a fogadj Istent.