2017. május 20., szombat

Így vezetne várost az ellenzék

avagy „van moslék a repertoárodban bőven János”

Hihetetlen csörtének lehettünk szemtanúi a múlt héten a Dunakeszi Polgárai csoportban. A csoport adminisztrátora és önjelölt rendfenntartója, a magát civilnek valló, de köztudottan Jobbik szimpatizáns Molnár György („az én torkomnál nincs ott a sarló, a fejem fölött meg a kalapács”) veszett össze – nem is kicsit – a már többször bemutatott, de még többször bűncselekményekért elítélt, lemondani is képtelen MSZP-elnökkel, Fári Jánossal.

Fári János és Molnár György
Hogy a vita miért indult, nem tudni.

Minden esetre érdemes beleolvasni, hogyan vitázik két olyan ember, aki mindig mindent jobban tud, de olyannyira, hogy a városvezetést is a nyakukba vennék (Isten óvjon minket…).

Míg Molnár György szerint a Fárinak „sok moslék van a repertoárjában”, „pihennie kell kicsit, míg kialussza alkoholmámorát”, ráadásul egy „meghasonlott Lenin angyalka”, addig Fári szerint Molnár „előrehaladott elmebajban szenved” és „bigott, hazudozó, bekattant önjelölt, aki szentül meg van róla győződve, hogy csakis neki van igaza”.

És az abszolút kedvenc, amit viszont sokan megfogadhatnának Molnárnak: „Aludd ki magad, de előtte dobd el a vörös csillagot is jó messzire. Hallom a sarlót már eldobtad. Aztán hányj egy nagyot, hogy minden rosszindulat és gonoszság kigyüjjön belőled.” Ámen.

(Klikkeljen a képek nagyításáért)