2018. április 23., hétfő

Népítélet

Tisztelt Dunakeszi Pirítós!

Látom, hogy nem nagyon foglalkoznak a választások eredményével, de remélem, azért nem küldöm hiába, amit írok.

Régi Jobbik támogató vagyok. Szinte az alakulás óta. A választási eredmények tekintetében történt, ami történt, maradt a kormány, de nem feltétlenül ez a lényeg most. Dunakeszi annál inkább. Nem lenne baj, ha más jobbikosok is ránéznének a számokra.

Varga indult a jobbik színeiben, és ne szépítsük: szarul teljesített. És nincs kire mutogatni, csak a jelöltre.


Az, hogy valaki gyakorlatilag kiirtotta a párttársait, elhappolt minden pozíciót. Nyíri tanárúrnál is elérte, hogy visszavonuljon, olyan helyzetbe hozta, pedig neki tényleg lett volna esélye! Az ilyen ember nem való képviselőnek. Legalábbis engem ne képviseljen.
Nem csoda, hogy Varga személyét egyáltalán nem kedvelem. Túl erősen próbálkozik felkapaszkodni, türelmetlen, hataloméhes, és sosem tudja hol a határ. A saját keresztlányának apját, Nyíri tanárurat is addig addig csesztte, amíg le nem mondott, pedig elvileg barátok is voltak.
Végül fizetett kampányharcosokkal küzdött, (senkinek nem volt kedve segíteni neki) Folyamatosan úgy mutatta magát, mint aki "hű de kampányol". Viszont, aki kicsit is ismeri őt, és tudja, hogy valójában milyen, az nem rá szavazott. Na ezért is néztem meg az eredményt a választási oldalon.

Nyíri Márton indult 2014-ben, akkor 3702 szavazatot kapott Dunakeszin. Most, hogy tolták bele a pénzt kampányba és Vargába, csak 3613 szavazatot kapott. Abban a városban, ahol igazán ismerik őt. Dunakeszin. Ahol tudják, hogy milyen figura.

Hiába volt jóval nagyobb a részvétel, mint 2014-ben, Dunakeszin mégis kevesebben szavaztak rá, mint 4 évvel ezelőtt Nyíri tanárúrra. És meggyőződésem, hogy Nyíri minimum a dupláját érte volna el most.

Mint még mindig kitartó jobbikos és mint hazaszerető ember remélem, hogy ezt látták odafönt is, és Vargát leléptetik. (Mondjuk Vona nélkül ez esélyes is.) És végre olyan jelöltünk lesz legközelebb, akit büszkén fel tudunk vállalni, és nem hoz ránk szégyent.